Світ
15 жовтня 2016
Топ-10 захоплюючих місць відпочинку не для слабкодухих (фото)
Якщо ви любитель гострих відчуттів, будьте обережні, коли дивитеся вниз, перебуваючи на такій висоті.
news-image

Акрофобія - страх висоти є однією з найпоширеніших фобій людини. Складно сказати, чи пов'язано це з вродженим страхом падіння або недостатньо розвиненим механізмом внутрішньої рівноваги.

Якщо ви відноситися до тих, кому ця фобія не чужа, то можливо, такі пам'ятки не для вас, так як ці місця можуть ще більше погіршити ваш страх висоти. Якщо ж ви любитель гострих відчуттів, будьте обережні, коли дивитеся вниз, перебуваючи на такій висоті, інформує «Є!».

Купіль Диявола, водоспад Вікторія, Замбія

Під час сухого сезону на кручі на краю водоспаду Вікторія утворюється природна виїмка. Туристи можуть підпливти до краю водоспаду і отримати насолоду від невимовного виду.

Язик Троля, Норвегія

Це місце відкрито тільки в період з червня по вересень. Язик Троля є виступом, що знаходиться на висоті приблизно 700 метрів над озером Рінгедалсватн біля міста Одда в Норвегії. Популярність цього місця значно зросла в останні роки, і в день його відвідує більше 500 людей, багато з яких мріють зробити Селфі з висоти.

Віла-Франка-ду-Кампу, Португалія

Віла-Франка-ду-Кампу - це один з найкрасивіших островів, що входять до складу Азорських островів в Португалії. Він сформувався кратером старого підводного вулкана та має форму кільця. На острові регулярно проводять змагання з екстремальних стрибків у воду зі скелі Red Bull Cliff Diving, що приваблює сюди чимало туристів.

Атракціон "Edgewalk" CN Tower, Торонто, Канада

Любителям гострих відчуттів, можливо, сподобається атракціон EdgeWalk на краю одного з найвищих будівель в світі. Тут ви можете пройти по невідгородженому оглядовому майданчику на висоті 365 метрів, де єдиною страховкою буде пояс з тросом.

Поїздка на велосипеді по скелях Мохер

Скелі Мохер - це ряд стрімких скель, які розташовані в графстві Клер в Ірландії, підносячись на 120 метрів в Атлантичному океані. Це одне з найпопулярніших місць в Ірландії, в рік його відвідує близько мільйона туристів. Багато екстремалів приїздять сюди, щоб проїхати по прямовисних скелях на велосипедах.

Атракціон "Insanity", Лас-Вегас, США

Атракціон розташований на висоті 276 метрів над землею в готелі-казино "Стратосфера Лас-Вегас". Він являє собою карусель з величезними клешнями, які виносять її за межі башти і обертаються зі швидкістю 60 км на годину.

Хмарочос Вілліс-тауер, Чикаго

На висоті 412 метрів над землею на 103-му поверсі хмарочоса Вілліс Тауер розташований оглядовий майданчик, який дозволяє туристам оглянути околиці стоячи в скляній кабінці.

Гора Німбус, Канада

Гора Німбус - це вершина висотою 1038 метрів, розташована в Британській Колумбії в Канаді. До місця можна дістатися тільки на вертольоті. Сміливці можуть пройти тут по підвісному мосту на запаморочливій висоті.

Кемпінг на прямовисних скелях в Національному парку Йосеміті, США

Це одне з найбільш страшних, але в той же час захоплюючих видів екстремального туризму. Деяким екстремалам недостатньо сходження і вони вирішують переночувати прямо на прямовисних скелях.

Качелі на краю світу, Баньос, Еквадор

"Качелі на краю світу" є простими качелями на краю прямовисної скелі, розташовані біля місця Casa Del Arbol в Баньос, Еквадорі. Самі качелі знаходяться на висоті 2660 метрів над рівнем моря, а крутий обрив і вид на вулкан Тунгурахуа змусять вас отримати дозу адреналіну.