Суспільство
16 жовтня 2016
В метро на Майдані Незалежності п'яний чоловік впав під поїзд
Через події було зупинено рух поїздів на декількох станціях синьої гілки метро.
news-image

Вчора, 15 жовтня, рух по синій гілці київського метро було зупинено через п'яного чоловіка. Він не втримався на ногах і впав під проїжджаючий поїзд на станції "Майдан Незалежності".

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби ГСЧС, інформує «Є!» з посиланням на KV.

Згідно з повідомленням, 15 жовтня в 19:09 в "Мобільний рятувальний центр ГСЧС України" надійшла інформація про те, що на станції метро "Майдан Незалежності" на шляху впала людина.

Повідомляється, що група загону гірничо-рятувальних робіт, прибувши на місце аварії, негайно приступила до надання допомоги потерпілому, який знаходився під поїздом. Рятувальники витягли чоловіка на перон, надали йому домедичну допомогу та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

За попередньою інформацією, як зазначається, громадянин 1964 року народження був у нетверезому стані. Він не втримався на ногах і впав під проїждаючий поїзд. В результаті отримав травму голови і рвані рани кінцівок.

Всього в рятувальній операції, за даними прес-служби, було задіяно 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Як повідомила прес-служба метрополітену на сторінці в Фейсбук, через події було зупинено рух поїздів на декількох станціях синьої гілки метро.

"Синя гілка. Їдемо від" Героїв Дніпра "до" Контрактовій "і від" Теремків "до" Олімпійської ". На" Майдані "людина під поїздом. Працюють всі необхідні служби", - сказано в повідомленні.