Суспільство
16 жовтня 2016
Затримали водія БТРа, який врізався в автобус
Ввечері 15 жовтня в Донецькій області БТР зіткнувся з пасажирським автобусом, в результаті аварії водій автобуса загинув.
news-image

Правоохоронці затримали водія БТР, який зіткнувся з пасажирським автобусом в місті Покровськ Донецької області, повідомляє канал "112 Украина" з посиланням на заяву заступника прокурора сил АТО Віталій Панченко.

За його словами, військові пересувались другорядною дорогою на БТР-80, інформує «Є!»з посиланням на УНІАН.

"Доїжджаючи до перехрестя, незважаючи на розміщений знак "проїзд без зупинки заборонено", продовжив рух. У цей час по головній дорозі рухався пасажирський автобус, в якому перебувало 10 осіб. Механік застосував екстрене гальмування, проте, незважаючи на незначну відстань, не зумів уникнути зіткнення і вчинив наїзд на передню частину автобуса", - розповів прокурор.

Наголошується, що зараз бронетранспортер вилучено для проведення відповідних технічних експертиз.

"Механік-водій затриманий за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого зазначеною статтею, досудове розслідування триває", - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, увечері 15 жовтня в місті Покровську Донецької області БТР зіткнувся з пасажирським автобусом. В результаті аварії водій автобуса загинув, а два пасажири отримали травми.