Резонанс
17 жовтня 2016
Відразу за повідомленням про вбивство Мотороли з'явилася інформація про смерть Гіркіна
Повідомлення було поширене в Twitter і підхоплено низкою ЗМІ.
news-image

Інформація про смерть бойовика Ігоря Гіркіна з'явилася в мережі відразу за новиною про вбивство  Арсенія Павлова (Мотороли), передає «Є!»

Інформація була поширена в Twitter і підхоплена низкою ЗМІ.

Зокрема, про це  на Фейсбуці повідомив лідер українських радикалів Олег Ляшко з посиланням на Германа Стерлігова. За словами Ляшка, "чудові новини" йдуть одна за одною.

Втім, колишній лідер незаконних збройних формувань так званої "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) спростував інформацію про своє поранення. Він зробив допис у коментарях під своїм записом про смерть Мотороли.

Можу залізобетонно повідомити: коли-небудь я абсолютно точно помру ... Коли це станеться - скоро, або не дуже, - не знаю. В масштабах галактики - напевно дуже скоро ... Але поки я живий і здоровий, - написав він

Нагадаємо, згідно з інформацією російських ЗМІ, Ігор Гіркін не займає ніяких "посад" в "ДНР" ще після звільнення українськими військовими Слов'янська і зараз живе в Росії.

Як повідомлялося, 16 жовтня в Донецьку був убитий бойовик Арсен Павлов, відомий під кличкою Моторола. Він загинув в результаті вибуху в під'їзді будинку.

Читайте також: Всередині «ДНР» через смерть Мотороли розпочались конфлікти