Київ
17 жовтня 2016
У Києві чоловік прийшов до власної квартири та з'ясував, що замок змінений, а в оселі хтось живе
У столиці двоє чоловіків захопили чужу квартиру.
news-image

На столичному Подолі двоє невідомих чоловіків захопили чужу квартиру, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

Господар квартири планував робити ремонт, тому деякий час не проживав у помешканні. Коли прийшов додому, почув, що у квартирі хтось розмовляє, а замок у дверях змінений. Чоловік відразу зателефонував на «102», - повідомили у поліції.

На виклик приїхала слідчо-оперативна група Подільського управління поліції.

Невідомі люди відкрили двері правоохоронцям і почали розповідати, що ключі їм дав чоловік, який зараз перебуває у зоні АТО.

Під час огляду квартири правоохоронці виявили та вилучили пакети з речовинами, різноманітний посуд та пристрої, що використовувалися для виготовлення наркотичних речовин. У підозрюваних, яким відповідно 40 та 46 років, працівники поліції вилучили порошкоподібну речовину білого кольору, що нагадує амфетамін, та речовину зеленого кольору, ззовні схожу на канабіс. Вилучене направили для проведення експертизи, - розповіли у відомстві.

Правоохоронці встановили, що раніше чоловіки притягувалися до кримінальної відповідальності. Один із них за зберігання наркотиків, інший – за скоєння розбійного нападу.

За даним фактом відомості внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів) та ч. 1 ст. 162 (Порушення недоторканості житла) КК України. Слідство триває.

Читайте також: Геращенко знає, хто і чому організував замах на Кернеса (відео)