Суспільство
17 жовтня 2016
Дружина Михайла Гаврилюка закликала ігнорувати «95 квартал» (відео)
Ярина розповіла, що думає стосовно пародії на її чоловіка.
news-image

Студія "Квартал 95" на своєму каналі "You Tube" розмістила пародійну короткометражку під назвою "Козак Гавриляк", передає «Є!»

Звичайно, не складно здогадатися, що головний "герой" пародії -  нардеп Михайло Гаврилюк.

Згідно зі сценарієм відеоролика, козак Гавриляк селиться в будиночок із солом'яною стріхою, тягнучи на плечах рюкзак, набитий грошима, п'є самогон, після чого намагається знайти "контакт" з командою у вигляді пса, півня і кота.

Багато українців, подивившись ролик, почали писати незадоволені  коментарі, мовляв, Гаврилюк зараз один з небагатьох депутатів, який хоча б щось намагається зробити для країни і не "світить" перед народом дорогими квартирами й автомобілями, яких у нього немає. Навіщо ж потрібна була така брудна пародія?

Думки самого Михайла Гаврилюка поки немає, зате його дружина Ярина на своїй сторінці в "Фейсбуці" встигла розповісти, що думає з цього приводу.

Я, наприклад, не побачила нічого спільного між Михайлом і тим, що зняли ці "гумористи". Черговий (перепрошую) висер, передсмертна агонія чи ще одна невдала спроба бути смішними - називайте як хочете.

Тим, кого обурює "творчість" 95-го, їх дії в Латвії, - можу порадити тільки одне - ігноруйте, не накручуйте перегляди.

Особисто я вже давно вдячна Кварталу, бо завдяки їм узагалі перестала вмикати телевізор: боюсь зайвий раз побачити обличчя Зеленського.

Одна біда: якщо телеканали й надалі годуватимуть народ таким відверто тупим та неякісним продуктом, то просвітлення не дочекаємось ніколи, - написала Ярина.