Суспільство
18 жовтня 2016
У Великобританії самозванці взяли участь в параді олімпійців
Двоє молодих людей з пластиковими медалями проникли на платформу з олімпійськими чемпіонками з хокею на траві і сучасного п'ятиборства.
news-image

Два самозванця з пластиковими медалями і в спортивних костюмах збірної Великобританії пробралися на парад чемпіонів і призерів Олімпійських ігор 2016 року. Про це повідомляє британський канал Sky News, передає «Є!»

Урочистий захід відбувся в Манчестері. Самозванці пройшли повз посиленої охорони і проникли на платформу з олімпійськими чемпіонками з хокею на траві і сучасного п'ятиборства.

Відзначається, що парадні машини подолали кілька бар'єрів з поліцейськими і охоронцями, але порушники порядку помічені не були.

Ми вирішили трохи пожартувати, однак покинули платформу наступної ж зупинки, - заявили хулігани.

Порушники не були загрозою для спортсменів, але цей інцидент привернув увагу Національного олімпійського комітету Великобританії та поліції Манчестера.

Ми знаємо про подію і засмучені тим, що хтось спробував відвернути увагу від вшанування олімпійців. Але це не зіпсувало враження від чудового свята, - заявив представник НОК.

Друга частина вшанування олімпійської і паралімпійської команд Великобританії відбудеться на Трафальгарській площі в Лондоні, також спортсмени відвідають з візитом королеву Єлизавету II.