Політика
18 жовтня 2016
Роман Насиров їздить з «липовими номерами» на арештованому автомобілі преміум-класу
Голова фіскальної служби України Роман Насиров їздить на арештованому автомобілі преміум-класу з «липовими номерами»
news-image

Три елітні автівки вартістю 1 млн 384 тис. гривень кожна для користування держслужбовців придбали за наказом попередника Насирова Олександра Клименка. Згодом виявилось, що автомобілі купили за досить сумнівною схемою. Після втечі Клименка, згідно із рішенням суду, автівки арештували, інформує «Є!».

Проте, у листопаді 2015 року журналісти з'ясували, що Роман Насиров та два його тодішні заступники Сергій Білан та Костянтин Лікарчук продовжують користуватися даними автомобілями.

Після скандалу, автомобілі на певний час зникли з поля зору громадськості.

Та нещодавно журналісти "Секретних матеріалів" зафіксували, як голова фіскальної служби продовжує їздити на тому самому "Лексусі", але з новими "липовими" номерами, відсутніми у базі МВС.

Як повідомляють журналісти, номерний знак "Лексуса", на якому зараз їздить Насиров, належить авто ліквідованої ще у 2008 році компанії. Таким чином, номерний знак мали утилізувати.

Як пояснив адвокат Данило Наливайко, право на користування утилізованих номерів мають виключно силові структури під час проведення негласних слідчих дій. Тож як відповідний номерний знак з'явився на автівці голови фіскальної служби залишається незрозумілим.