Італійська компанія збанкрутувала через те, що росіяни не заплатили їй за роботу
400 тис. євро боргу привели до тотального краху компанії після 40 років існування в галузі.
news-image

Італійська компанія Sech Costruzioni Metalliche Spa збанкрутувала, так і не дочекавшись платежу з російської сторони, передає «Є!»

Після сорока років виробничої діяльності історія компанії закінчується: 17 жовтня її власник Алессандро Сеска оголосив про банкрутство підприємства. Виною тому Expo 2015 року, а точніше російські замовники, які замовили у компанії будівництво павільйону Росії, але так і не оплатили обіцяні робочим 400 тис. євро.

Sech Costruzioni Metalliche Spa закінчили павільйон Росії достроково. Це була важлива робота, яка завершилася успіхом, як і багато інших: турнікети на стадіоні Сан-Сіро в Мілані, музей килима в Баку, станція Порта Суза в Турині.

У справі про несплату російською стороною робіт зі зведення павільйону беруть участь ще вісім інших італійських компаній: деякі з них отримали лише 20-30% від обумовленої заздалегідь суми, в той час як інші, в тому числі і Sech Costruzion, подали в суд на замовників.

Проте перше слухання відбудеться лише в грудні, коли діяльність компанії, ймовірно, буде повністю зупинена

Ми вступили в боротьбу проти цілого політичного світу і поки нічого можемо зробити проти такого гіганта, як Росія, - сказав власник Sech Costruzion в інтерв'ю виданню" La Stampa.
Читайте також: У літака з гравцями «Фенербахче» під час польоту тріснуло лобове скло (фото)