Київ
19 жовтня 2016
Шокуюча подія в КП «Київпастранс», завдяки спільним діям контролерів ситуація не перетворилась на трагедію
КП «Київпастранс» вдячний поліції за надзвичайно швидку реакцію
news-image

Близько 14 години 19 жовтня 2016 року в трамваї №22, який курсує за маршрутом «бульвар Перова – ЗЗБК» на зупинці «Вул. Гната Хоткевича» бригада із трьох контролерів перевіряла у пасажирів квитки, передає «Є!».

Після прохання пред’явити квиток один з пасажирів - молодий чоловік дістав пістолет та почав погрожувати контролерам та пасажирам, які знаходились в трамваї. Завдяки професійним навикам контролерів конфліктну ситуацію вдалось уникнути. На наступній зупинці правопорушник залишив салон трамвая, а контролери вийшли та відразу ж викликали поліцію.
На щастя, наряд поліції прибув дуже швидко, і молодий чоловік не встиг втекти. Один з контролерів допомагав поліції його затримати. Наразі молодий чоловік знаходиться у Дніпровському районному управлінні поліції де встановлено особу правопорушника, вік (17 років), а також обставини його поведінки. Пістолет, яким безбілетний пасажир погрожував у салоні трамваю виявився травматичним.
КП «Київпастранс» висловлює вдячність поліції за надзвичайно швидку реакцію та сподівається, що подібні ситуації будуть лише виключенням, а не правилом у нашому повсякденному житті. Лише завдяки спільним діям контролерів та поліції ця ситуація не перетворилась на трагедію!