Резонанс
20 жовтня 2016
Ресторан закрили, кухаря звільнили, після посту про Моторолу
У Петербурзі закрився ресторан, кухаря якого звільнили через пост про Моторолу.
news-image

Керівництво петербурзького ресторану C1tizen, кухар якого опублікував уїдливий коментар про вбитого російському бойовику "ДНР" Арсенія Павлове (Моторола), розмістило повідомлення про закриття в соцмережі.

У Петербурзі (РФ) закрився ресторан C1tizen, засновника і за сумісництвом кухаря якого нещодавно звільнили після опублікованого їм дошкульного коментаря про вбитого російському бойовику "ДНР" Арсенія Павлове (Моторола). Про це повідомляє на сторінці закладу у "Вконтакте", інформує «Є!».

"Слова можуть бути різними. Деякі допомагають нам, деякі ж, навпаки. Але як ми всі пам'ятаємо: слово – не горобець. Ну а далі Ви знаєте. Те, що сказано – назад не повернеш. Те, що зроблено – можна лише спробувати переробити. Наш ресторан C1TIZEN закритий... Ми хотіли б вибачитися перед тими, кого образили, засмутили. Ми хотіли б попрощатися з тими, кому були не байдужі", – йдеться в повідомленні.

Павлов (Моторола) – активний учасник збройного конфлікту на сході України, ватажок одного з підрозділів бойовиків "ДНР", громадянин Росії. Брав участь в диверсійних і бойових діях на сході України з 2014 року.

Він був убитий в Донецьку увечері 16 жовтня: у ліфті будинку, де жив Моторола, спрацював вибуховий пристрій. Бойовики поклали відповідальність за усунення Павлова на "українську диверсійну групу". У той же час спікер українського МВС Артем Шевченко припустив, що Павлова знищили його ж спільники.

Моторолу поховали в Донецьку. За даними сепаратистського сайту ДАН, у заході брали участь більше 50 тис. людина. У той же час видання "Новини Донбасу" пише, що на панахиду прийшли близько 5 тис. осіб. "Українська правда", посилаючись на слова жителя Донецька, повідомила, що на похорон Мотороли зігнали бюджетників.