Фотомодель підкорила Instagram своїми формами (фото, 18+)
Фотомодель і актриса Британія Разаві залюбки викладає в Instagram фото та відео своїх неабияких грудей і не менш "вагомої" п'ятої точки.
news-image

Коли неможливо визначити, що більше з твоїх принад подобається чоловікам - пишні груди чи об'ємні стегна, на допомогу приходить Instagram.

Саме такого правила дотримується американська фотомодель і актриса Британія Разаві. Вона залюбки викладає в Instagram фото та відео своїх неабияких грудей і не менш "вагомої" п'ятої точки, інформує «Є!» з посиланням на Znaj.ua.

Засвітившись в декількох реаліті-шоу, які виходили в ефір в США в 2009 році, красуня латиноамериканського походження тепер щосили використовує Instagram, де у неї вісім мільйонів передплатників. І ця кількість весь час збільшується, адже Британія постійно радує своїх передплатників новими відвертими знімками

Разаві знялася для обкладинок понад 20 випусків різних популярних глянців і весь час отримує нові пропозиції. На сьогодні дівчина є співвласницею модного бренду "187", планує випустити власну лінію жіночого взуття, а також відкрити мережу магазинів-тату-салонів по всьому світу.