Суспільство
22 жовтня 2016
Група озброєних злочинців напала на жінок
Як повідомляється: чоловіків раніше звільнили за «Закону Савченко»
news-image

Поліція у Вінницькій області затримала озброєних злочинців, звільнених раніше за «Закону Савченко».

Жертвами розбійників стали літня жінка і її 32-річна дочка-інвалід, яка через хворобу не може рухатися і прикута до ліжка, інформує «Є!» з посиланням на Politeka.

Озброєні злочинці увірвалися в будинок жінок з пістолетом і ножем і почали вимагати гроші. Нападники побили 69-річну жінку, а її дочки, яка була прикута хворобою до ліжка, доклали ніж до горла.
Зловмисники забрали три мобільні телефони у жінок, грошові кошти та ноутбук, після чого зникли на автомобілі.

Правоохоронці оперативно відреагували на злочин, і завдяки прикметам автомобіля вже через кілька годин оперативники затримали злочинців при в'їзді в село Сокілець Немирівського району.

У підозрюваних знайшли ніж, запальничку у формі пістолета і речі, які були викрадені з будинку жінок.

Як говориться в повідомленні, затримані раніше були судимі за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. Організатором розбійної групи виступив 50-річний уродженець Росії. З п'ятдесяти років тридцять три він провів за ґратами.

Зараз всі троє затримані за підозрою в скоєнні групового розбійного нападу і знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство вимагатиме в суді про їх арешт на період розслідування. Чоловікам загрожує від семи до дванадцяти років ув'язнення.

Читайте також: Через закон Савченко в Україні очікується сплеск злочинності - Аваков