Українці бурхливо обговорюють «скромне» майно заступника міністра юстиції
Заступник міністра юстиції задекларувала майже півмільйона
news-image

Перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова задекларувала 450 тисяч гривень, 40 тисяч євро і 290 тисяч доларів готівки в 2015 році.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передає «Є!» з посиланням на Хроніка.інфо.

Також Севостьянова задекларувала ряд об'єктів рухомого майна, вартість яких перевищує 100 мінімальних заробітних плат, але конкретна ціна кожного з них в документі не вказана.

Зокрема, задекларовані шуба (торгової марки Manzari), отримана у власність в 2012 році; кулон (Chopard), кільце (Graff) і годинник (Breguet) від 2013 року; годинник (Ulysse Nardin) від 2014 роки; кулон, сережки і кільце без вказівки торгової марки, придбані до 2010 року.

Були питання по ціні рухомого майна. Більшість - це подарунки, отримані досить давно, тому за вартістю довелося керуватися припущеннями, але вирішила краще вказати всі. Всіх, хто тепер хоче мене пограбувати, попереджаю, що вдома ні грошей, ні цінностей не зберігаю, - написала Севостьянова на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Крім того, згідно з електронної декларації у першого заступника міністра право на користування 2 автомобілями, що належать Вікторії Севостьянової: Lexus RX350 (2008 року випуску) і Porsche Cayenne (2013 року випуску).

Решта відомості в електронній декларації не відрізняються від заповненої в квітні 2015 року році декларації, але більш конкретизовані.

Із загальної суми доходів Севостьянової в 214 967 гривень заробітна плата склав 205 478 гривень, зарплата за сумісництвом в Національному університеті "Одеська юридична академія" - 9489 гривень.

У користуванні у неї знаходиться квартира площею 147 кв. м, що належить Віктору Поліщуку, також вона володіє 1/4 квартири в Черкасах загальною площею 68 кв. м.

Севостьянова володіє автомобілем Toyota Solara 2006 року випуску.