Політика
24 жовтня 2016
У Кремлі прокоментували інформацію про те, що Порошенко кричав на Путіна
У ЗМІ пройшли повідомлення про те, що президент України на підвищених тонах вимагав від російського лідера "припинити стріляти" на Донбасі.
news-image

Переговори лідерів "нормандської четвірки" в Берліні були конструктивними, відзначив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає «Є!»
Представник Кремля спростував інформацію ряду ЗМІ про те, що президент України Петро Порошенко на підвищених тонах вимагав від російського лідера Володимира Путіна "припинити стріляти" на  Донбасі.

Жодної розмови на підвищених тонах не було. Безумовно, розмова була непростою, але в той же час досить діловою та досить конструктивною, - заявив журналістам Дмитро Пєсков.


Відомо, що ніяких документів за результатами зустрічі лідерів "нормандської четвірки" - президента України Петра Порошенка, канцлера ФРН Ангели Меркель, глави французької держави Франсуа Олланди та президента РФ Володимира Путіна - підписано не було, проте, сторони досягли домовленості про розробку "дорожньої карти" щодо виконання мінських угод. Передбачається, що цей документ повинен бути підготовлений та затверджений до кінця листопада.

Читайте також: Луценко відповів Лещенку стосовно «наявності будинка у Києві»