Події
25 жовтня 2016
Власницю елітного бутика «Sanahunt» затримали при спробі вивозу з України 1 млн дол
Оксану Мороз-Хант затримали в ході митного огляду в міжнародному аеропорту «Київ».
news-image

Президента компанії «Sanahunt Group» Оксану Мороз-Хант затримали при спробі вивозу з України близько мільйона в різних валютах, передає «Є!» із посиланням на Полиграф.

Власниця київського елітного бутика «Sanahunt Luxury Department Store» була затримана співробітниками Державної фіскальної служби в ході митного огляду в міжнародному аеропорту «Київ» в Жулянах.

За словами джерела в Генеральній прокуратурі, інцидент вже намагаються «зам'яти».

Звичайно ж, відразу після цього прикрого непорозуміння в ситуацію оперативно втрутився вірний «кришувальник» Оксани Хант на ім'я Володимир Бедриківський, - розповів він.
Упевнений, скоро, її відпустять нібито нічого не сталося. Втім, як завжди, - заявив співробітник ГПУ.

Як писали ЗМІ, наближений до нинішнього глави Генпрокуратури Володимир Бедриківський, який посідає сьогодні посаду керівника Департаменту нагляду за дотриманням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності ГПУ, «кришує» діяльність Оксани Мороз-Хант ще з тих пір, коли він працював в Міністерстві внутрішніх справ.

Нагадаємо, раніше Володимир Бедриківський був першим заступником глави МВС Юрія Луценка, начальником управління боротьбі з організованою злочинністю.

Читайте також: Помічник депутата польського сейму намагався провезти бурштин і цигарки через український кордон