Події
25 жовтня 2016
«Інтер» знову пікетують
Активісти вимагають звільнення одного з працівників каналу.
news-image

Офіс телеканалу «Інтер» на вулиці Дмитрівській, 30, пікетують громадські активісти, які вимагають звільнення одного з працівників цього телеканалу за дискредитацію громадських організацій, що виступають проти незаконних забудов у Києві, передає «Є!»  із посиланням на  УНІАН.

Пікетувальники вимагають зустрічі з керівництвом телеканалу для того, щоби добитися звільнення одного з його співробітників – Валерія Швеця.

Як розповіла журналістам голова громадської організації «Барви життя» Лідія Гончаренко, Швець працює керівником одного з відділів телеканалу і паралельно з цим має свій власний сайт, де стверджує, що громадські організації, які борються проти незаконних забудов у Києві, переслідують корисливу мету та є «п’ятою колоною» Кремля.

Він відкрив сайт, на якому він розміщує матеріали про те, що ми – «п’ята колона» Кремля, що ми шантажуємо забудовників. Ми вимагаємо, щоби його звільнили й не розуміємо, чому він, працюючи на «Інтері», ще має такий сайт. Можливо керівництво телеканалу про це не знає? – зазначила Гончаренко.

Також вона додала, що після пікетування телеканалу активісти підуть до Шевченківської прокуратури міста Києва для того, щоби вручити повідомлення про злочини із боку Швеця, а саме, за ст. 170 (перешкоджання громадській діяльності) і ст. 364 (зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Як передає кореспондент УНІАН, активісти стукали у ворота телеканалу, однак до них ніхто не вийшов.

Читайте також: Представники «ПриватБанку» та МВФ обговорили майбутнє фінустанови