Японський хіт про ручку, ананас і яблуко потрапив у Книгу рекордів Гіннесса (відео)
Тривалість "PPAP" становить всього 45 секунд.
news-image

Пісня японського музиканта Піко-Таро під назвою "PPAP" ( "Pen-Pineapple-Apple-Pen", "Ручка-ананас- яблуко-ручка") потрапила в Книгу рекордів Гіннесса. Про це в п'ятницю офіційно було оголошено в прес-клубі іноземних журналістів в Токіо, передає «Є!»

Піко-Таро, тепер ви офіційно визнані неповторним, - зазначила представник Книги рекордів, вручаючи сертифікат.

Пісня стала хітом не тільки в Японії, але і в багатьох країнах світу.  Сингл отримав статус найкоротшою пісні, що увійшла в Топ-100 пісень за версією чарту американського музичного журналу Billboard.

Тривалість "PPAP" становить всього 45 секунд.

Я велике виключення в Японії, тому, напевно, всі з мене сміються. Я дуже радий, що став популярним, але я не вважаю себе уособленням японської сучасної культури, - сказав Піко-Таро.
Однак мені дуже приємно, що мене вважають представником японської культури, тому я б хотів відвідати якомога більше країн і разом з усіма з'єднати якомога більше ручок і яблук, - пожартував музикант.

Пісня отримала неймовірну популярність завдяки публікації короткого ролика на відеохостингу YouTube.

У ролику Піко-Таро в костюмі з леопардовим принтом співає, що у нього є ручка і яблуко, після чого жестами імітує їх зіткнення, в результаті чого виходить "яблуко-ручка". Те ж саме потім відбувається з ручкою і ананасом, а в завершенні він з'єднує ці дві комбінації і отримує "Pen-Pineapple-Apple-Pen".

Зараз відео набрало більше 67 млн ​​переглядів. Крім того, користувачі з різних країн світу виклали на YouTube сотні різних роликів, що пародіюють новоспеченого володаря сертифікату Книги рекордів Гіннесса.

Читайте також: Екс-підрядник АНБ США викрав списки американських шпигунів за кордоном