Суспільство
30 жовтня 2016
«Прошу вважати мене нищебродом» - український мільйонер про е-декларації чиновників
Власник ТМ "Хортиця" прокоментував статки чиновників та нардепів.
news-image

Євген Черняк, голова Наглядової Ради Global Spirits і власник ТМ "Хортиця", попросив вважати його "нищебродом". Так він на сторінці у Фейсбуці прокоментував інформацію про е-декларації чиновників і народних депутатів, які обговорюють в мережі, передає «Є!»

Після опублікування електронних декларацій українських чиновників всі учасники списку Forbes відчули себе лохами! З цієї хвилини прошу вважати мене нищебродом! У мене немає готівки мільйонів, ні вертольотів, ні колекції годинників, і навіть, здивуєтеся, немає особистої церкви, внесеної до декларації одним з депутатів, - написав Черняк.

Мільйонер запропонував журналістам зробити новий рейтинг і проаналізувати майно тих чиновників, які максимально збагатилися після Майдану.

Це обчислюється математичним методом і звіркою декларацій, поданих до Майдану (2 роки тому) і сьогоднішніх, електронних. На нас чекають дивовижні відкриття. Адже за це стояв Майдан! – вважає власник "Хортиці".
Тема декларацій закрита. Залишилося заплатити із задекларованого податки, - підсумував він.

Свій допис Євген Черняк завершив висловом Джорджа Орвелла: "Люди, які голосують за злодіїв і шахраїв, не є їх жертвами. Вони - співучасники".

Відзначимо, що Євген Черняк входить в 100 найбагатших українців за версією Forbes, його статки оцінюють у 298 млн доларів.

298 млн.
Повний текст читайте тут: https://styler.rbc.ua/ukr/zhizn/proshu-schitat-menya-nishchebrodom-ukrainskiy-1477769312.html
Читайте також: Кононенко задекларував нерухомості на суму понад 1,8 мільярда