Юлія Тимошенко подала скромну декларацію про доходи
Все, чим володіє сім'я Тимошенко, записано в основному на чоловіка.
news-image

Лідер партії Батьківщина Юлія Тимошенко вказала у своїй електронній декларації близько 486 тис грн на банківських рахунках і 318 тис грн готівкою. Власником готівкових коштів в сумі 163 тис євро, 360 тис гривень і 270 тис долорів вказано в документі її чоловік, Олександр Тимошенко.

Торік Юлія Тимошенко отримала 75,6 тис грн зарплати, а також більш 80,5 тис грн на виконання депутатських обов'язків, інформує «Є!» з посиланням на "Ліга.Новости".

У декларації депутата зазначений житловий будинок в Козині площею 588 кв м і дві земельні ділянки там же (1,5 тис кв м і 1,86 тис кв м) у власності Тетяни Шарапової. Крім того, вказана квартира в Дніпрі (59,4 кв м), що належить Христині Резворовіч.

Чоловік Олександр володіє двома автомобілями - Mercedes-Benz і ГАЗ.

Він же вказано власником корпоративних прав в компаніях Геофорс, Фармасепт, Проект А, Євразійський торговий дім, Агросоюз фенікс, Леді Ю, Деосепт, Радекс-Трипілля, Радекс груп, в яких він є кінцевим бенефіціаром.

У минулому році чоловік Юлії Тимошенко отримав страхові виплати в сумі 66,3 тис грн і іноземні доходи, що перевищують 3 млн грн.

Ще майже 3 млн грн зберігається у нього на рахунках в банках.

Читайте також: Мер Дніпра вказав у е-декларації квиток в космос
Читайте також: Волонтер: Я щодня жебракую, випрошуючи для бійців речі, а коли побачив декларації - мене «накрило»