Світ
1 листопада 2016
В Сочі вертоліт впав на автомобіль (фото)
П'ятеро постраждалих госпіталізовані.
news-image

Вертоліт в Сочі (Росія) впав на припаркований у дворі приватного будинку автомобіль. У цей момент пасажирів в ньому не було, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Вертоліт впав на прибудинкову територію приватного будинку на машину. В цей момент людей в ній не було, - сказало джерело в МНС.

На фотографіях очевидців, викладених в соціальних мережах, видно, що двоповерховий будинок, поруч з яким впав вертоліт, не отримав серйозних зовнішніх пошкоджень. При цьому - зруйновано паркан навколо домоволодіння і господарських будівель.

В результаті авіаподії щонайменше одна людина загинула і ще п'ятеро осіб постраждали (з них двоє були госпіталізовані у важкому стані). Причиною катастрофи, за попередніми даними, стала технічна несправність повітряного судна.

Попередні обставини авіаційної події вказують на те, що командир вертольота міг здійснювати комерційну діяльність з надання екскурсійних польотів, тобто надавати платну послугу. Для авіації загального призначення виконання комерційних польотів безпосередньо заборонено чинним повітряним законодавством і є грубим порушенням, - йдеться в повідомленні Федерального агентства повітряного транспорту.
   

За даними офіційного сайту авіакомпанії, "Авіапідприємство" Ельцовка "виконує завдання супроводу випробувальних польотів, пошуково-рятувального забезпечення польотів повітряних суден, транспортування вантажів, перевезення пасажирів.