Суспільство
15 грудня 2014
Щоб позбутися боргу, чоловік вбив позичальника
Зловмисник вирішив вбити бізнес-партнера, щоб не віддавати борг у розмірі 3 тисячі доларів .
news-image

42-річного киянина позбавили життя численними ударами ножа в спину Про злочин до Подільського районного управління міліції повідомила матір убитого чоловіка.

Про це інформує «Єдність» із посиланням на прес-слубжу ГУМВС України у м. Києві.

Працівники карного розшуку в результаті ретельно спланованих оперативних заходів розкрили цей злочин. За підозрою у вчиненому правоохоронцями викрито та затримано 28-річного киянина.

Як стало відомо під час досудового розслідування, двоє знайомих чоловіків вирішили розпочати власну справу, і для цього підозрюваний позичив три тисячі доларів у потерпілого.

Але після того, як бізнес прогорів, його напарник почав погрожувати та вимагати повернути гроші. За словами підозрюваного, у нього не було такої суми, і він вирішив продати квартиру. Але напарник не бажав більше чекати та, крім того, змушував повернути суму із процентами.

Тому боржник намагався вирішити це питання за допомогою ножа. Чоловіки зустрілися у квартирі потерпілого, під час розмови власник оселі добре випив спиртного. Як розповів сам затриманий, після чергової порції погроз на свою адресу він схопив ніж та наніс партнеру кілька ударів у спину. Після чого зловмисник спробував приховати сліди злочину – зібрав пляшки від алкоголю, бокали, ніж, та виніс з квартири.

Затримали підозрюваного працівники відділу розкриття вбивств - в той момент, коли він їхав придбати новенький автомобіль. Позбувшись боргових зобов’язань, натомість він отримає позбавлення волі. За умисне вбивство йому загрожує до 15 років в’язниці.