Війна
2 листопада 2016
В зоні АТО за минулу добу зафіксували 37 обстрілів по позиціям ЗСУ
На Маріупольському напрямку зафіксовано 27 збройних провокацій, на Донецькому напрямку 7 обстрілів, на Луганському напрямку зафіксовано 3 обстріли.
news-image

Бойовики продовжують обстріли з гранатометів і мінометів

Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська 37 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, інформує «Є!» з посиланням на "Главком".

На Маріупольському напрямку зафіксовано 27 збройних провокацій проти сил АТО.

В районі Михайлівки по укріпленням українських захисників відкрили вогонь одночасно з мінометів 82 та 120 калібрів, а поблизу населеного пункту Піщовик – з артилерії калібру 122мм. В напрямку Павлопіля і Красногорівки противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Лебединського, Водяного обстріли тривали з мінометів калібру 120мм, а в Широкіному - з мінометів та озброєння БМП.

На Донецькому напрямку окупанти 7 разів порушували режим тиші. В бік підрозділів Збройних сил України в районах Славного, Авдіївки та Луганського окупанти стріляли з мінометів калібру 82мм, підсилюючи інтенсивність вогню гранатометами різних систем, кулеметами, стрілецькою зброєю.

На Луганському напрямку зафіксовано 3 обстріли. В районі Кримського бойовики вели вогонь зі ствольної артилерії калібру 152мм, а в Лопаскіному та Станиці Луганській - з гранатометів.

Читайте також: ЗСУ підняли український прапор над райцентром Ясинуватої у Донецькій області