Суспільство
2 листопада 2016
В Раді від одного повітря можна сп'яніти, - Добкін
Добкін-старший пояснив дивну поведінку брата.
news-image

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін пояснив неадекватну поведінку брата Дмитра в Раді "приємними обличчями" в сесійній залі, передає «Є!».

Михайло Добкін заявив, що його брат і народний депутат Дмитро не збирався купувати тур за 135 тисяч євро, а його специфічна поведінка викликана атмосферою у Верховній Раді.

"Якщо подивитися, що там написано, крім цифр, то там є така фраза, питання: "Приймайте рішення, будемо чекати вашої відповіді".Мій брат не купував цей тур, купувати не збирався, і не тільки тому, що це стало предметом загального обговорення. Плануючи свій відпочинок на зимові канікули, він попросив туроператора знайти альтернативу. Йому надіслали варіанти, той, що опублікували - це найдорожчий варіант, десь в Індійському океані. Ніхто не збирався його купувати. Незважаючи на його декларацію, він не може дозволити собі такий відпочинок", - цитує Добкіна.

Також він прокоментував поведінку брата:

"Щоб перебувати у ВР в піднесеному настрої, немає необхідності вживати алкоголь або інші стимулятори. Там така обстановка, і можна зустріти такі приємні обличчя, що від одного виду і повітря можна сп'яніти", - говорить депутат.

Нардеп від "Самопомічі" Семен Семенченко закликав Дмитра Добкіна скласти мандат через неадекватну поведінку.

Дмитро Добкін пройшов у Раду по 178 виборчому округу в Харківській області (місто Балаклея). За весь час свого депутатства він не вніс до парламенту жодного законопроекту. Раніше сьогодні в мережі було опубліковано відео з Добкіним.

1 листопада під час засідання Ради він читав повідомлення про тур за 135 тисяч євро, після чого сховався за колоною і випив води, ймовірно, запивши щось. Після цього він поводив себе нервово, ймовірно, як у стані наркотичного сп'яніння. Неадекватна поведінка нардепа в Раді на камери фіксують не вперше.