Суспільство
2 листопада 2016
Під Мелітополем по-звірячому вбили матір і маленьку дитину
Тіла загиблих виявили у будинку за диваном.
news-image

В селі Костянтинівка Мелітопольського району кілька годин працює слідчо-оперативна бригада. Правоохоронців викликала жінка, яка п'ять днів не могла зв'язатися зі своєю дочкою, передає «Є!».

- Жінка, що живе в Мелітополі, звернулася із заявою про зникнення дочки і онука, - розповіли в поліції.

В останній раз вона розмовляла зі своєю 32-річною дочкою в минулий четвер, 27 жовтня. Тоді вона пообіцяла навідатися в гості до матері, але потім від неї не було жодних звісток. Тому жінка почала пошуки рідних.

Коли вона приїхала за адресою дочки, то нікого там не виявила. Однак у домі був жахливий безлад, речі розкидані по кімнатах, а подекуди на підлозі виднілися краплі крові. Жінка кинулася в поліцію.

Коли слідча бригада і експерти приїхали, вони почали оглядати будинок, щоб зібрати всі речові докази. Залишалася надія, що зниклим просто довелося покинути будинок.

Проте в ході обстеження житла підтвердилися найгірші побоювання – правоохоронці виявили тіла. Жінка лежала за диваном, а в дивані знайшли тільце її 2-річної дитини.

Зараз чекають прибуття експертів-криміналістів із Запоріжжя. Поки правоохоронці не розголошують подробиць страшного вбивства.