Наука та технології
3 листопада 2016
Новий iPhone 8 змінить індустрію
Перші подробиці про новий смартфон
news-image

Журналіст Роберт Скоубл (Robert Scoble) розповів в своєму блозі про головні особливості наступного покоління смартфонів Apple, які змінять всю індустрію мобільних пристроїв, передає «Є!».

Роберт отримав інформацію з власних джерел, можливо, з самої компанії. В першу чергу новий iPhone отримає корпус з різних видів скла з усіх боків. Замість IPS-дисплеїв Apple перейде на технологію OLED нового покоління.

Очікується, що Apple разом новим поколінням смартфонів представить гарнітуру доповненої реальності (AR) з сенсорами відстеження погляду. Завдяки цій системі, як повідомив журналіст, продуктивність iPhone буде вище, ніж сучасного комп'ютера з  Nvidia GTX 1080.

На думку журналіста, iPhone 8 або 7S буде працювати з голограмами і доповненою реальністю. До слова, Google активно працює над AR-платформою Tango. Вже є смартфон Lenovo, що підтримує цю технологію.

Також Роберт розповів про 3D-сенсорі компанії Primesense, яка належить Apple, який, на його думку, повністю змінить індустрію. Але для чого конкретно буде використовуватися цей датчик - невідомо.