Шоу-біз та культура
3 листопада 2016
Користувачі мережі назвали найстрашніші фільми в історії кіно
Фільми поділили на три категорії.
news-image

Користувачам сайту Reel Scary, присвяченому фільмам жахів, було запропоновано вибрати найстрашніші стрічки в історії кіно. Менеджери сайту вирішили розділити всі фільми за трьома критеріями: рівнем насильства, жаху і напруги, передає «Є!»
При цьому на сайті пояснювалося, що під "насильством" необхідно в даному випадку розуміти наявність в стрічці різних кривавих епізодів. "Жах" мав на увазі під собою фільми, які роблять сильний негативний вплив на психіку глядачів. А для стрічок з позначкою "напруга" користувачам сайту слід відносити картини, в яких були присутні окремі епізоди, що підвищують рівень тривоги.

Таким чином, лідерами в трьох номінаціях стали фільми "Жива мертвечина" (1992), "Сербський фільм" (2010) і "Перебіжчик" (1979) відповідно для названих вище категорій.

Крім фільмів, які посіли свої місця в категоріях "Насильство", "Жах" і "Напруга", на сайті був опублікований список найстрашніших фільмів в історії кіно, підготовлений менеджерами порталу.

Виглядає він таким чином: "Мучениці" (2008), "Зловісні мерці" (2013), "Вовча Яма" (2005), "Сербський фільм" (2010), "Жива мертвечина" (1992), "Пекло канібалів" (1980 ), "Перебіжчик" (1979), "Всередині" (2006), "Райське озеро" (2008), "Світанок мерців" (1978).

Читайте також: Відтепер Стівен Сігал може претендувати на російську пенсію в 5 тис. руб.