Події
3 листопада 2016
План Суркова з розвалу України: з'явилося чергове листування «сірого кардинала» Кремля
З листування можна також дізнатися, як у Кремлі проходить "процедура погодження маріонеток з так званих циркових урядів ЛНР/ДНР".
news-image

Хакери виклали нібито другу частину листів електронної пошти помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова, в якій обговорюється план з розвалу України. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник глави МВС Антон Геращенко, передає «Є!»

Ось, наприклад, з викладеного сьогодні листування можна дізнатися, як плазують з ДНР - Денис Пушилін, уявивши себе чи то Черчіллем, чи то Наполеоном, надсилає Суркову варіанти поділу України на три частини - Новоросію, Малоросію і Галичину, - йдеться в повідомленні.

За його словами, з листування можна також дізнатися, як у Кремлі проходить "процедура погодження маріонеток з так званих циркових урядів ЛНР/ДНР. Або про те, як збудований бізнес/корупція із постачання палива на тимчасово окуповану РФ територію Донбасу".

Всі ці документи - найцінніше джерело інформації, як для майбутніх судових процесів над російськими військовими злочинцями, так і для використання сьогодні нашими розвідниками, політиками і журналістами, - додав Геращенко.

Як повідомлялося, раніше група українських хакерів "Кіберхунта" заявила, що зламала електронну пошту Суркова, і оприлюднила копії документів, в яких викладаються заходи щодо дестабілізації політичного життя в Україні, наслідком чого мають стати дострокові парламентські і президентські вибори.

У Кремлі спростували зв'язок Суркова, який координує політику щодо України і здійснює керівництво тимчасово окупованим Донбасом, з документом про заходи щодо дестабілізації України, який йому приписують.

Читайте також: Користувачі мережі назвали найстрашніші фільми в історії кіно