Події
3 листопада 2016
У Дніпрі розшукують авторів відео, які глузували з безпорадної патрульної (відео)
Кривдників розшукують через ненадання допомоги.
news-image

У Дніпрі розшукують кривдників патрульної поліцейської, які замість надати дівчині допомогу, знімали на відео глузування над нею, передає «Є!», посилаючись на  ТСН.

На записаних молодиками кадрах дівчина у формі перебуває у нездоровому стані, не розуміє, що з нею відбувається. Замість викликати швидку троє невідомих насміхаються над людиною, яка ледве тримається на ногах. Перед цим патрульна знепритомніла і впала на вулиці.

Відео молодики виклали у Мережу із підписом, що поліцейська - під наркотиками. Це вже спростували лікарі. Експертиза не виявила у крові ані слідів наркотиків, ані алкоголю.

Зараз патрульна у лікарні в стані середньої важкості. Медики проводять обстеження, щоб встановити діагноз. У поліції кажуть, що 24-річна патрульна раніше проходила лікування через загострення хвороби серцево-судинної системи. Правоохоронці розшукують молодиків, які не надали допомогу людині.

"Є стаття 136 – це є залишення людини в безпорадному стані, оскільки було потрібно викликати медичну допомогу, і вони чітко бачили, що вона впала, що вона втратила свідомість", - прокоментував керівник патрульної поліції Дніпра Володимир Богоніс.