Резонанс
4 листопада 2016
«Що ви за люди?» – Деканоідзе прокоментувала відео, на якому молодики обсміюють поліцейську
Молодикам, які знущалися над безпорадною поліцейською, загрожує кримінальна відповідальність.
news-image

Керівник Національної поліції України Хатія Деканоідзе назвала покидьками тих, хто зняв на відео знущання над патрульною поліцейською у Дніпрі. Про це Деканоідзе написала на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!»

Кілька покидьків (інших слів у мене немає) замість того, щоб допомогти їй – підтримати, запропонувати воду, викликати швидку – направляють на неї телефон та знущаються з неї, – написала очільниця Нацполіції.

Вона запевнила, що патрульна поліцейська втратила свідомість від перевтоми після важкої робочої зміни. Також Деканоідзе розповіла, що її переповнює злість, образа та розчарування, коли вона бачить подібне ставлення до людини.

Що ви за люди? Звідки стільки ненависті, навіщо ганьбити своє місто, свою країну? Навіщо ганьбити усіх, хто поряд з вами? Європа починається не з безвізового режиму, а з уміння бути людяними один до одного!– написала вона

Нагадаємо, що інцидент трапився у Дніпрі. У патрульної Олександри Корнєєвої через перевтому стався мікроінсульт, проте перехожі молодики прийняли її за наркоманку і познущалися на камеру. Перед цим патрульна знепритомніла і впала на вулиці. Відео це молодики виклали у мережу з підписом, що поліцейська під наркотиками. Це вже спростували лікарі, у неї не знайшли ні слідів наркотиків, ні алкоголю. Нині патрульна у лікарні у середньому стані тяжкості. Відомо що останнім часом у дівчини відбулося загострення хвороби серцево-судинної системи. Молодикам, які знущалися над безпорадною поліцейською, загрожує кримінальна відповідальність за "залишення людини у безпорадному стані".

Читайте також: У Києві підлітки влаштували самосуд над грабіжником, що викрав телефон (фото, відео)