Суспільство
4 листопада 2016
Сестра Парасюка вирішила стати поліцейським
Сестра народного депутата України Володимира Парасюка Ірина Голуб подала документи і вже пройшла початковий етап відбору в патрульну поліцію Києва.
news-image

Ірині 30 років, вона - викладач латинської мови у львівському університеті імені Франка. Зараз перебуває в декретній відпустці (до її завершення залишилося кілька місяців). Тепер вона вирішила змінити роботу, передає «Є!».

"Я людина молода, а тому хочу також брати участь у реформуванні нашої держави. Вірю в реформу МВС і нову поліцію. За всіма критеріями підходжу. Подумала: чому б не спробувати? Адже зараз стоїть питання: після декрету повертатися назад в університет на кафедру, або спробувати щось інше", - розповіла вона.

Ірині Голуб належить пройти військово-лікарську комісію. Крім того, попереду у неї- фізична підготовка і психолого-психіатрична експертиза, а тоді співбесіда.

"Я пройшла тільки перший етап. Здавала тести на логіку і знання законів. Питання були каверзні, але з максимальних 60 балів набрала 54. Крім філологічної, маю юридичну освіту. Дещо довелося відновити в пам'яті, а закон про Нацполіцію або антикорупційне законодавство довелося вчити з нуля. Було нескладно", - розповіла Голуб.

За словами жінки, у приймальній комісії вона не повідомляла, що є сестрою Парасюка, і він сам про її наміри дізнався одним з останніх.