Війна
5 листопада 2016
Зворушливий лист школярки воїнам АТО підкорив інтернет (відео, фото)
Також військовослужбовців отримали листи, малюнки та плакати від запорізьких школярів і малюків.
news-image

8-річна українка Маша написала зворушливий лист захисникам, які бережуть мир на сході України. Її послання в соцмережі опублікували волонтери.

Реакція користувачів не змусила себе чекати - в коментарях до фотографії листа люди з усього світу захоплювалися вчинком маленької патріотки. І, на тлі багатомільйонних декларацій чиновників, порадили їм брати з неї приклад, інформує «Є!» з посиланням на "Индустриалка".

Лист, написаний дитячою рукою, вкладені до нього гроші і одяг Маша попросила передати воїнам в зону АТО і хлопцям, які проживають на Донбасі. Дівчинка побажала військовослужбовцям швидше повертатися додому з перемогою.

"Привіт! Я Маша, мені 8 років. Передайте, будь ласка, одяг дітям, які живуть на війні. Вони не можуть там купити одяг. Цукерки, будь ласка, віддайте воїнам, щоб їм не було сумно і вони не дуже нудьгували за рідними. Нехай швидко повертаються з перемогою. Слава Україні !!! Мої гроші витратьте як треба", - написала школярка.

Найприємнішим для військовослужбовців, які несуть службу в зоні АТО, є листи, малюнки та плакати від запорізьких школярів і малюків. За них деякі з артилеристів 55-ї бригади навіть змагалися. А потім артилеристи влаштували публічні читання листів. Найбільше листів і плакатів написали учні гімназії №8. Воїни пообіцяли, що коли приїдуть у відпустку в Запоріжжі, обов'язково прийдуть в гості до цих хлопців!