Події
7 листопада 2016
Патрульні у Львові затримали п'яного чоловіка з трьома сумками боєприпасів
Підозріла людина з рюкзаком боєприпасів
news-image

Патрульні поліцейські у Львові затримали п'яного чоловіка з арсеналом боєприпасів.

Як передає «Є!», про це повідомляється на сторінці Патрульній поліції Львова в Facebook.

Порушника затримали близько третьої ночі 6 листопада на вулиці Грінченка.

Про підозрілу людину поліцейським повідомив перехожий, який, за його словами, побачив чоловіка з рюкзаком і сумками і з схожим на гранату предметом.

Прибулі на місце патрульні застали порушника, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння, разом з ним була вівчарка. Поруч з чоловіком стояв таксист, який, за словами власника собаки, відмовився підвозити його з твариною. Патрульні сказали чоловікові, що можуть підвезти його.

Тоді він поставив три сумки в салон і дав команду собаці сісти в автомобіль патрульної поліції. Як тільки вівчарка виявилася в салоні, інспектори закрили двері і оглянули її 42-річного господаря. У руках чоловіка, за попередньою інформацією, була граната РГД-5 з запалом, в кишені лежала тротилову шашку вагою 200 грамів і запал до неї , - повідомляє поліція.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та вибухотехніків.

У сумках у чоловіка знайшли вісім магазинів до АК 5,45, багнет-ножі та ніж, радіостанції, металошукач, компас, гарнітуру до рації і інші особисті речі.

Затриманого доставили до Шевченківського відділ поліції. Правоохоронці встановили, що раніше він був судимий за грабіж, поєднаний з насильством, і хуліганство, вчинене групою осіб.