Події
7 листопада 2016
Зловмисник, що звільнився за «законом Савченко», зґвалтував 79-річну жінку
55-річний злочинець раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вбивства та майнові злочини.
news-image

На Кіровоградщині поліцейські встановили особу чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні літньої жінки, передає «Є!» із посиланням поліцію Кировоградської області.

 55-річний зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вбивства та майнові злочини. Кілька місяців тому чоловік достроково звільнився з місць позбавлення волі за так званим «Законом Савченко».

Перебуваючи у нетверезому стані, зловмисник вдерся до хатини 79-річної місцевої жительки на познущався над нею.  Пригода сталася увечері 3 листопада в місті Бобринець.

Пенсіонерка, яка проживала сама, побачила, що в її помешканні порпається невідомий чоловік. Згодом незнайомець пояснив жінці, навіщо прийшов, а після цього взявся знущатися над бабусею. Вибравши слушну хвилину, коли нетверезий зловмисник відволікся, потерпіла вибігла з хати та попрямувала до сусідки, яка вже і викликала на місце пригоди працівників поліції, - повідомили у відомстві.

Правоохоронці застали чоловіка у дворі садиби бабусі.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 КК України «Зґвалтування». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Читайте також: Лорткіпанідзе подав у відставку