Резонанс
7 листопада 2016
Саакашвілі подав у відставку
Про це губернатор заявив під час брифінгу.
news-image

Сьогодні під час брифінгу голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі повідомив, що подає  у відставку, передає «Є!»

Я вирішив подати у відставку і розпочати новий етап боротьби. У мене не опустяться руки. Я не втомлюся. Нехай вони не сподіваються і нехай вони не розраховують позбутися від мене. Я той солдат, який іде скільки може, а потім стільки, скільки треба. Скільки треба для повної перемоги і для того, щоб позбавити Україну від цієї мерзоти, від цього корупційного бруду, що капіталізує на крові наших солдатів, на жертвах Майдану, що зрадила ідею української революції та у яких єдина мотивація – набивати собі кишені, посилювати свій клан і остаточно пограбувати Україну, - сказав Саакашвілі.

Він зазначив, що президент підтримує два клани в Одесі й область здають не просто корупціонерам, а ворогам України.

Реально в Одеській області президент особисто підтримує два клани – клан бандитський, кримінальний убивць '90-х Труханова й ізмаїльський корупційний клан Урбанського. І реально всю владу в області віддали цим двом і ще їхнім союзникам – сепаратистам із "Нашого краю" Антона Киссе, – заявив Саакашвілі.

Губернатор зауважив, що "це відбувається абсолютно відкрито".

Якщо чесно, для мене останньою краплею стали електронні декларації. Коли я бачу ці знахабнілі пики – немає більше слова, – які і тут, і по всій Україні заявляють нахабно, що в них є мільярди лише в готівці, і ще вони отримують соціальну допомогу від держави, від тих пенсіонерів, які просто тремтячими руками останні копійки збирають, щоб не загинути з голоду, – сказав Саакашвілі.
І в цей час єдине, що я бачу, що жоден порядний чиновник, який почав по-новому справді працювати, не отримує не лише захисту – вони абсолютно беззахисні, бо верховна влада в Києві прямо напускає на них усяких там Пресманів, Гончаренків…, – додав він.

Нагадаємо, Саакашвілі був призначений головою Одеської ОДА 30 травня 2015 р.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що начальник поліції Одеської області генерал Гіоргі Лорткіпанідзе прийняв рішення за власною ініціативою написати заяву про відставку з посади.

Читайте також: «Корупціонери і мерзотники можуть святкувати перемогу» - Саакашвілі прокоментував відставку Лордкіпанідзе