Суспільство
7 листопада 2016
Новинський не повернувся в Україну
Нардеп обіцяв повернутися сьогодні - 7 листопада.
news-image

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Новинський,якого ГПУ планує притягнути до кримінальної відповідальності, заявив що повернеться в Україну на день пізніше – у вівторок, передає УП з посиланням на слова Новинського, передає «Є!»

За словами Новинського, він прилетить завтра в Україну вдень.

У вівторок прилечу. Десь між першою і другою дня приземлюсь у Жулянах. Можете приїхати переконатись. Всі ці дурниці з приводу "прилетить-не прилетить" розганяють виключно для того, щоб відволікти від справді важливих речей. Звичайно, що прилечу, – сказав він.

Нагадаємо, що у четвер Новинський заявляв, що прилетить в Україну в понеділок.

Як повідомлялося, у п'ятницю Новинський вилетів на своєму літаку у Грецію. 3 листопада, генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що підготовлено подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата Новинського.

У поданні зазначається, що ГПУ підозрює Новинського в перевищенні влади і службових повноважень при незаконному позбавленні волі особистого помічника колишнього предстоятеля УПЦ (МП) Володимира, а саме – архієпископа Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра Драбинка.

Читайте також: «Корупціонери і мерзотники можуть святкувати перемогу» - Саакашвілі прокоментував відставку Лордкіпанідзе