Події
8 листопада 2016
На Харківщині винуватці ДТП заховали свою жертву в багажник та залишили помирати
Водій та пасажири находилися у стані алкогольного сп’яніння.
news-image

Увечері 6 листопада в сел. Південне під Харковом сталася ДТП, в результаті якої загинув пішохід. Про це написав на своїй сторінці в Фейсбуці начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Анатолій Дмитрієв,  передає «Є!»

Подія сталася близько 21-00. Як повідомив Анатолій Дмитрієв, до поліції надійшло повідомлення від громадянина, який став свідком ДТП. За його словами, біла іномарка на великий швидкості збила чоловіка.
Втім коли за вказаною адресою виїхали правоохоронці, вони виявили сліди вчинення дорожньо-транспортної події: кров, предмети одягу та обломки фари. Але ні тіла людини, ні машини з характерними для ДТП технічними ушкодженнями вони не знайшли.
Відразу були організовані пошукові заходи силами місцевої поліції. Правоохоронці обстежили усі найближчі будинки та відпрацювали можливих власників іномарки.

Робота тривала цілу ніч та протягом сьогоднішнього дня. В результаті копіткої роботи нам вдалося встановити особу чоловіка, який знаходився за кермом іномарки, а також усіх учасників події.

В приватному секторі поліцейські виявили автомобіль «Фольксваген», в багажнику якого знаходилося закривавлене тіло молодого хлопця. Як з’ясували правоохоронці, наїзд на пішохода скоїли 24, 29 та 31-річні мешканці міста Південне Харківського району.

За попередніми даними, вони знаходилися у стані алкогольного сп’яніння.

Водій та два пасажири і не думали надавати допомогу потерпілому. Вони просто закинули травмованого хлопця до свого автомобіля та покинули його помирати. Якими ж потрібно бути нелюдами, щоб так жорстоко вчинити, - написав поліцейський.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Читайте також: Мешканці Слов'янська збиралися вчинити самосуд над наркоторговцями