Політика
9 листопада 2016
Вітренко нагадала про себе і поскаржилася Трампу на «українських неонацистів»
Наталія Вітренко привітала Дональда Трампа.
news-image

Лідерка "прогресивних соціалістів" України Наталія Вітренко привітала новообраного президента США Дональда Трампа і закликала його вплинути на "неонацистів" в Україні. Про це йдеться у її заяві на сайті партії, передає «Є!»

Маю велику надію, що планування і здійснення державних переворотів шляхом кольорових революцій, двічі пророблений владою США в Україні, вами будуть відкинуті як недемократичні і неприпустимі, - заявила вона.

Витренко побажала Трампу вибудувати відносини з Росією і Китаєм "не як з ворогами і конкурентами, а як з партнерами і союзниками заради миру, справедливості і благополуччя на всій планеті Земля".

Маю велику надію, що ви позитивно вплинете і на те, що відбувається в Україні. Наш народ тяжко страждає від війни, злиднів, корупції, політичних репресій та безчинства неонацистів, - додала Вітренко.

Також вона поскаржилася на те, що "попередня Адміністрація США нацьковувала народ України проти Росії, тим самим підпалюючи війну між братніми народами, що, безумовно, є загрозою початку Третьої світової".

Читайте також: «Нехай бабуся відпочиває» - Жириновський прокоменував поразку Клінтон