Спорт
10 листопада 2016
У Києві жорстоко побили відомого футболіста «Динамо» (відео)
Інцидент нібито стався в одному з київських ресторанів.
news-image

У Києві жорстоко побили п'яного екс-гравця київського Динамо і збірної України Олександра Алієва. 31-річний Алієв перебував в закладі з жінкою, яка за попередніми даними, є дружиною одного з українських олігархів, передає «Є!».

Зазначається, що через нетверезий стан футболіста нудило, і в цілому він поводився неадекватно. А коли чоловік дівчини помітив пару в ресторані, то між ним і Олександром виник скандал. Після цього охорона бізнесмена вивела Алієва на вулицю. Сталася бійка, в ході якої екс-динамівець був сильно побитий.

Однак через деякий час сам Олександр Алієв дав коментар журналістам та спростував подібну інформацію. 

"Ніякого конфлікту не було, кажуть побили мене, подивіться самі - обличчя нормальне, синців немає. Всі ці плітки про бійку і про те, що я нетрадиційної орієнтації - все це йде від однієї людини - Сергія Панченка. Він мені мстить за те, що я зараз із його колишньою дружиною, Людмилою, хоча вони ніколи не були в законному шлюбі, а мають лише спільних дітей", - заявив Алієв.

За словами футболіста олігарх не хоче зустрічатися особисто, а намагається різними способами "дістати" Алієва. 

"Особисто він мені дзвонив, погрожував, я йому запропонував зустрітися та поговорити по-чоловічому, а не всіляку маячню містом розповсюджувати. Панченко давно із нею розійшовся, бив її, дітей бив. Зараз живе з 25-річною дівчиною, хоча йому 46. Він педофіл", - резюмував Олександр.