Політика
10 листопада 2016
Ляшко послав до біса Європейську комісію
Євробюрократи водять українців навколо пальця.
news-image

Рішення Європейської комісії, яким російському Газпрому дозволено збільшити прокачку газу по трубопроводу OPAL в обхід України, прямо загрожує національним інтересам і економічній безпеці нашої держави, передає «Є!», посилаючись на 24 канал.

В цьому переконаний лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Також політика обурило те, що євробюрократи під вигаданими приводами вкотре відмовляють українцям у наданні безвізового режиму, хоча всі умови для цього нами були виконані рік тому.

“Євробюрократи водять нас, українців, навколо пальця, тому що їм це дозволяє робити наша влада, яка не спроможна ефективно і наполегливо відстоювати наші національні інтереси. У мене немає жодних приватних чи комерційних інтересів ні в Росії, ні в Європі, ні в офшорах, тому я нікому не дозволю тримати українців за дурнів. Місце України в Європі, але не на будь-яких умовах, як це нам пропонують. Тому я вимагаю від Єврокомісії негайно виконати свої зобов’язання перед Україною, або нехай ідуть до біса зі своїми принизливими для українців умовами”, – наголосив лідер Радикальної партії.

Також Ляшко знову вимагає від президента і уряду ініціювати перегляд угоди про зону вільної торгівлі в частині радикального збільшення квот на безмитне постачання продукції наших виробників на ринки Євросоюзу.

“Поки що справді вільною торгівлею тут і не пахне. Натомість влада в обмін на черговий кредит, який нам треба буде повертати з процентами, хоче позбавити тисячі українців роботи і заробітку, відновивши варварський вивіз з України необробленого лісу-кругляку і продаючи нашу землю. Але ми нікому не дозволимо позбавляти українців достойного життя, перетворивши нашу рідну країну в сировинний придаток”, – підсумував Олег Ляшко.