Суспільство
11 листопада 2016
Як Обама сміявся над президентськими амбіціями Трампа - відео 2011 року
Інтернет пам'ятає все.
news-image

Перемога Дональда Трампа на президентських виборах викликала шок в США ще й тому, що ще кілька років тому сама можливість такого розвитку подій розглядалася як безглуздий, але дуже смішний жарт, передає «Є!» із посиланням на МК.

Про це наочно свідчить відео від 2011 року, на якому Барак Обама глумиться над президентськими амбіціями свого наступника.

Йдеться про званій вечері в Білому домі, який відбувся п'ять років тому.

На відео відомий американський комік Сет Майєрс повідомляє гостям про те, що Трамп зібрався висуватися в президенти США. Після цього актор пожартував над зачіскою бізнесмена, порівнявши його зачіску з лисячим хутром.

Актор Гері Бьюзі сказав, що Трамп стане відмінним президентом. Те ж саме він говорив про знайдену на вулиці іржаву пташину клітку, - додав комік.

Слідом слово взяв сам Обама. Він заявив, що Трамп на посаді глави Білого дому міг би зайнятися «по-справжньому» важливими справами: наприклад, перевірити справжність відеозапису висадки американців на Місяць або з'ясувати, куди зникли «Тупак і Бигги» (відомі американські репери, розстріляні в 90-х ).

Також Обама припустив, що на посту президента Трамп перетворить Білий дім в казино. Відзначимо, що виступи Майерса і президента США супроводжувалися веселим сміхом гостей.

І лише присутній в залі Трамп вислуховував образливі жарти на свою адресу з кам'яним виразом обличчя.