Політика
11 листопада 2016
Отримання Україною «безвізу» у лютому-березні наступного року є сумнівним
Переговори щодо механізму призупинення продовжаться наступного тижня.
news-image

Технічні переговори між Радою ЄС і Європарламентом щодо механізму призупинення "безвізу" продовжаться наступного тижня. Україна наврядчи отримає візову лібералізацію з ЄС у лютому-березні 2017 року. Про це на своїй сторінці у Twitter написав власний кореспондент Радіо Свобода у Брюсселі Рікард Йозвяк, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Він зазначив, що технічні переговори між Радою ЄС і Європарламентом щодо механізму призупинення продовжаться наступного тижня.

Переговори про механізм призупинення безвізового режиму продовжаться наступного тижня. Не думаю, що ми побачимо фактичну лібералізацію візового режиму для України і Грузії до лютого-березня, - написав він.

Нагадаємо, вчора, 10 листопада, європейський комісар з переговорів щодо розширення та європейської політики сусідства Йоганнес Ган запевнив президента України Петра Порошенка, що Україна виконала всі критерії й у найближчі тижні ЄС має виконати власні зобов’язання. Пізніше голова представництва Європейського Союзу в Україні Хюг Мінгареллі запевнив, що Україна отримає відповіді на питання щодо надання безвізового режиму та ратифікації угоди Україна-ЄС протягом найближчого тижня. У той же час депутат Європейського парламенту, член комітету з питань закордонних справ Міхаель Галер наголосив, що голосування питання про можливе скасування візових вимог для громадян України може з’явитися в остаточному порядку денному пленарної сесії Європарламенту 21 листопада.


Читайте також: Як Обама сміявся над президентськими амбіціями Трампа - відео 2011 року
Читайте також: «Мені шкода, що люди так реагують» - 24-річна заступниця Авакова (відео)
Читайте також: «Фашисти в окопах» - репортажі про війну в Україні перемогли на фестивалі у Польщі
Читайте також: На «Рошені» відмовляються виконувати декомунізацію