Події
11 листопада 2016
Провокаціями в Україні, Росія прикриває свої невдачі
Росія в черговий раз запустила програму дискредитації України перед Заходом.
news-image

Спецоперація Росії щодо вистежування нібито українських диверсантів в анексованому Криму говорить про те, що сценарій Росії щодо Донбасу провалився. Про це заявив екс-керівник Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж, передає «Є!», посилаючись на Апостроф.

Маломуж зазначив, що Росія в черговий раз запустила програму дискредитації України перед Заходом, щоб домогтися вигідних для себе переваг. Екс-силовик додав, що Україні вкрай не вигідно влаштовувати те, в чому її звинувачує Росія.

"Росії, навпаки, такі імітації вигідні, оскільки Москва не може добитися виконання свого сценарію Мінських угод - визнання Україною так званих "ДНР" і "ЛНР", проведення місцевих виборів на Донбасі. Не працює і розширення зони обстрілу на сході України. Тому Росія і вдається до диверсій і терористичних актів, які звалює на Україну. Це лякає всіх: і європейців, і американців", - повідомив Маломуж.

Експерт заявив, що Росія таким чином також зриває переговорний процес щодо Донбасу, Тому що на даний момент умови, запропоновані учасниками "нормандської четвірки" не вигідні для Росії.