Події
11 листопада 2016
У Житомирі вибухнув автомобіль
Причини загорання чоловік не знає.
news-image

У Житомирі по вулиці Народицькій 11 листопада близько 19:40 вибухнув автомобіль «Таврія», передає «Є!», посилаючись на Житомир.info.

«Чоловік з дружиною поверталися із газової заправки на авто Таврія. За словами чоловіка, в задній частині авто почалася пожежа. Причини загорання чоловік не знає. Вони зупинили авто і вибігли з нього на безпечну відстань. Викликали пожежних. Після цього авто вибухнуло. У деяких людей із сусідніх будинків вибило вікна. Ніхто не постраждав. На місце приїхали пожежні і загасили авто, яке палало», – повідомив житомиярин Роман.
«Бахнуло достатньо сильно: ми якраз сиділи вечеряли з сім’єю, у нас була кватирка трошки привідкрита у металопластиковому вікні, то прямо аж вирвало з завісів, вікно залишилося висіти на нижній завісі. А в деяких сусідів по будинку у вікнах навіть скло повилітало. В інших навіть вагонку з балкону вирвало. Бахнуло добре – весь район почув. Багато людей на місце події зійшлося. Багато хто подумав, що вже все: «бомбьожка» почалася.... », – додала мешканка одного з будинків по Народицькій Ольга.

Інформацію про подію підтвердили й у головному управлінні Нацполіції в Житомирській області.

«О 20:10 надійшло повідомлення про загоряння автомобіля. За попередніми висновками фахівців, причиною стало замкнення проводки», – зазначила у коментарі виданню речник ГУ НП Алла Ващенко.
«За попередньою інформацією, загоряння сталося в автомобілі «ЗАЗ Таврія Пікап». У машині їхали водій і пасажир. Вони зупинилися, щоб пасажир вийшов. У цей момент побачили, що загорілося під капотом автомобіля, після цього викликали пожежних. Поки рятувальники приїхали, намагалися гасити полум’я самі. Вибух стався саме тоді, як приїхали пожежні. Постраждалих немає. Повідомлення надійшло о 19:41. Локалізували пожежу о 19:51, а о 19:58 її ліквідували», – уточнила начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення діяльності Ірина Романюк.