Резонанс
12 листопада 2016
Київ чекає новий Майдан вже досить скоро
Нового Майдану в Україні бояться і Порошенко, і Путін
news-image

У найближчий час в Україні, схоже, почнеться новий Майдан. СБУ навіть «люб'язно» назвала точну дату його старту - 15 листопада ...

Служба безпеки і Служба зовнішньої розвідки України отримали оперативні матеріали, які викривають плани РФ по масштабної дестабілізації ситуації в Україні, старт якої запланований на 15 листопада, - заявив сьогодні начальник департаменту захисту національної державності СБУ Анатолій Дублик на брифінгу.

За задумом провокаторів, уточнив він, 15 листопада нібито почнеться всеукраїнська акція протесту банківських вкладників, а 17 листопада вона продовжиться темою підвищення тарифів.

 

Старт активних дій запланований на 15 листопада - зі всеукраїнської акції протесту банківських вкладників. З 17 листопада основний акцент протестних акцій зміщується на питання підвищення тарифів, - заявив Дублик.
"Протест" повинен перерости в блокування урядових структур, з розширенням претензій і вимог до влади. За задумом російських кураторів, акцій протесту планується створити видимість масової підтримки, зокрема вже розгорнута активна агітація в соціальних мережах із закликами всілякої допомоги "протестантам", - додав він.

За інформацією СБУ та СВР, російські "сценаристи" запланували масові заворушення і навіть загибель "ряду учасників акцій протесту".

І так далі.

Загалом, ви зрозуміли - третій Майдан в Україні готує Путін ...

Насправді ж, влада вустами СБУ запустила сьогодні дану інформацію з двома цілями.

По-перше, щоб люди «клюнули» на неї і не вийшли на Майдан. Тобто, щоб учасників Майдану було якомога менше.

По-друге, завдяки інформації про те, що все це витівки Путіна, влада розв'язує собі руки для придушення Майдану.

Тоді як, насправді, повторюся, третій Майдан давно дозрів і перезрів. Головним його завданням буде, звичайно ж, повалення Порошенко, який давно став корупціонером №1, а також очолив контрреволюцію в Україні.

Ну а сьогоднішня інформація від влади, що новий Майдан в Україні, мовляв, готує Росія, це - свідомий фейк. Оскільки, «Нового Майдану в Україні бояться і Порошенко, і Путін».