Суспільство
12 листопада 2016
«Заткніть цього виродка», або як спілкуються в ефірі у Шустера
Саакашвілі і заступник голови фракції БПП влаштували перепалку
news-image

Екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі розповів зміст розмови з президентом Петром Порошенко відразу після призначення.Це сталося в програмі "Шустер.Live" в п'ятницю, 11 жовтня, передає «Є!».

Я вам хочу історію розповісти, відкрити маленький інсайд. Коли я вперше приїхав до Одеси, всі приїхали знайомитися. Я терпіти не можу підлабузників. Ця людина (показує на заступника голови фракції БПП Олексія Гончаренка) розвісив по всій Одесі білборди з моїм зображенням. Я відразу до цього погано ставлюся, не на того напали. Але перед тим як він це зробив, він був у мене, ми говорили, я підтверджую це. А потім я поїхав до президента Порошенко. він каже: "З ким ти там познайомився? - З такими, з такими і з Гончаренко. - Не вір йому, це абсолютний мерзотник ". Так, Льоша, так він про тебе, про вас говорить, - сказав Саакашвілі.

Ефір ШустерLive за 11 жовтня. Початок розділу про відставку Саакашвілі - з 1:33:00. Перепалка з Гончаренко - 1:44:00

Саакашвілі назвав Гончаренко "баригою" і звинуватив його в крадіжці державної резиденції "Будинок прийомів" - будівлі для урочистостей, в якому під час губернаторства проживав Саакашвілі. Політик додав, що "Гончаренко повинен сидіти у в'язниці".

Сам Гончаренко під час виступу Міхо сидів в студії з написом "не вірю".

Я не вірю цьому артисту. Ми дивимося цю Грузія-фільм півтора року. З цим бризженьем слиною, всі ці розмови - півтора року. Я приїхав, цих бариг я вижену, цих розжену, аеропорт вам побудую, дорога Одеса-Рені буде, центр адмінпослуг ... , - сказав Гончаренко.

 Саакашвілі закликав Шустера "заткнути цього виродка і показати фільм".

Сьогодні проводять соцопитування, вставляючи туди потенційну партію Саакашвілі. Найменший відсоток Саакашвілі набирає де? В Одеській області. Будь-якій людині це все скаже, - сказав Гончаренко.

 Ведучий програми Савік Шустер сказав Гончаренко: "Я до таких людей, як Саакашвілі, звертаюся" пане президенте ". Крім того, він назвав самого Гончаренко" молодим і дурним ". Нардеп у відповідь назвав канал Шустера" Савікшустер Саакашвілі Студіо "(обіграно справжня назва каналу - "Савік Шустер Студіо".

Відзначимо, ефірний час програми Шустера було розподілено на користь Саакашвілі. Спочатку телевізійники продемонстрували вирізки з брифінгу Міхо, на якому чиновник оголосив про відставку. Потім - фрагменти прес-конференції, на якій Саакашвілі оголосив про створення нової політичної платформи. також "Шустер. LIVE" показав рекламний ролик на підтримку Саакашвілі. Все це чергувалося з виступом Саакашвілі в студії. Поруч з ним знаходилися Артур Аміров, директор одеського Центру адмінпослуг, що закрився напередодні, перший віце-губернатор Соломія Бобровська, а також симпатизують Саакашвілі політики. Єдиним, хто опонував команді Міхо, виявився Гончаренко. При цьому Шустер підкреслив, що його на передачу делегувала Адміністрація президента.

Підзаголовок до програми звучав так: "Відставка Саакашвілі. Поразка або нова хвиля боротьби?". Партія, про створення якої заявляв член команди Міхо, екс-заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе, називається "Хвиля" ( "Хвиля"). Це ж слово багаторазово зустрічається в книзі Саакашвілі "Пробудження сили", в якій Міхо закликає до проведення дострокових парламентських виборів.