Резонанс
14 листопада 2016
Аваков призначив виконуючого обов'язки глави Нацполіції
Міністр МВС подякував Хатії Деканоїдзе за роботу у Нацполіції.
news-image

Виконувати обов'язки глави Нацполіції буде Вадим Троян. Про це написав у Фейсбуці міністр МВС Арсен Аваков, передає «Є!»

Також міністр подякував Хатії Деканоїдзе, яка щойно заявила про свою відставку.

4 листопада 2015 року Хатія Деканоідзе рішенням Кабінету Міністрів України призначена начальником Національної поліції України. 11 листопада 2016 року Хатія Деканоідзе подала мені рапорт про відставку з посади начальника НПУ.

Всього рік - але великий і важкий шлях, ефективна робота в команді, чималий внесок у реформу МВС. Це був складний, але дуже важливий етап, який увійде в історію Української поліції.

І я радий, що поруч з нами був ефективний менеджер і однодумець - Хатія Деканоідзе.

Я поважаю рішення Хатії почати новий етап свого життя і бажаю їй успіхів! Вдячний Хатії за спільну роботу і випробування, які ми пройшли разом! - написав Аваков.

 Зазначимо, що Хатіа Деканоїдзе на брифінгу зауважила, що першого заступника глави Нацполіції Вадима Трояна вона не бачить на посаді голови Нацполіції.

Обирати нових кандидатів – не моя прерогатива. Я не бачу, що Вадим Троян політично незалежна людина, тому я особисто, як громадянка України, не бачу його новим головою, - сказала вона

 

Читайте також: Деканоїдзе заявила про відставку
Читайте також: У Києві зник екс-офіцер ФСБ РФ, який перейшов на сторону України
Читайте також: Саакашвілі спустився до нас не з Грузії, а з космосу - Коломойський
Читайте також: Марушевська йде з посади