Резонанс
15 листопада 2016
The Daily Mail написала про 24-річну заступницю Авакова
Слава українських чиновників виходить на міжнародний рівень.
news-image

На сайті відомої британської газети The Daily Mail вийшов матеріал про Анастасію Дєєву, яку днями призначили заступником міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, відповідальною за євроінтеграцію, передає «Є!» із посиланням на Cultprostir.

Видання пише, що питання вступу України до ЄС вийшло на новий рівень, коли в мережі з’явилися знімки оголеної Дєєвої. А Аваков, у свою чергу, виступивши на захист підопічної, виділив високу продуктивність і хороші комунікативні навички нової заступниці, попри те, що їй лище 24 роки.

 Дейлі Мейл опублікувало світлини молодої замміністра з підписами наступного змісту:

Фотографії Дєєвої, які поєднують художнє (ліворуч) і грайливе (праворуч, з обірваним спагеті у роті), не були видалені з соціальних мереж після призначення її на посаду.

Крім того, в матеріалі зазначили, що знімки дівчини вважаються художніми, а не порнографічними.

Видання відмітило, що Анастасія Дєєва має британську освіту, адже навчалася у школі в невеликому містечку біля Манчестера.

The Daily Mail процитувало дівчину:

Я заробила свої перші гроші у 8 років, коли українська делегація у Великобританії збирала гроші, щоб збудувати будинок для безпритульних дітей.
Читайте також: Глава Мінекономрозвитку РФ затриманий на хабарі у 2 млн дол
Читайте також: У центрі Києва почали збиратися мітингувальники (відео)
Читайте також: Офіцер ФСБ, який перейшов на сторону України, перед зникненням скаржився на погрози й хотів виїхати з країни (відео)
Читайте також: Курс валют на 15 листопада