Суспільство
15 листопада 2016
Жорстоке вбивство у колонії на Рівненщині (фото, відео)
Підозрюваний зі своїх 42 років життя 22 провів у в’язниці.
news-image

У Катеринівській колонії ув’язненого підозрюють у тому, що вбив свого співкамерника. Про смерть одного із засуджених повідомили сьогодні зранку. Обоє чоловіків працювали у колонії, передає «Є!», посилаючись на агенцію новин “Рівне Інформаційне”.

“Напередодні вчора ввечері між ув’язненими трапився конфлікт. У них виникла бійка, внаслідок чого були нанесені удари з обох сторін. Після того засуджені розійшлися по спальних місцях. Під час обходу, який відбувається кожних дві години, одного з них знайшли мертвим. Вони обоє були працевлаштовані і зоні карантину, де перебувають ув’язнені після етапування. Один працював днювальним, інший – прибиральником”, – розповідає речниця пенітенціарної служби Марія Панчелюга.

pm218image002

Підозрюваний зі своїх 42 років життя 22 провів у в’язниці, сам з Івано-Франківська. Ув’язнений за крадіжки з проникненням у приміщення.

pm584image003

Загиблий родом з Сарненщини, у колонії з 2009 року. Його смерть констатував близько 23 години лікар. Не зважаючи на надану медичну допомогу, 48-річний чоловік не вижив. На його тілі знайшли численні гематоми та забої.

pm24image001

Як стверджує співкамерник, побив до смерті чоловіка він через образливі вислови від того.

pm662image004

pm624image005