Київ
16 листопада 2016
У Києві актори «Ігри престолів» знялися в рекламному ролику (відео)
У Київ приїжджав ісландський актор Хафтор Бьернссон, що грає роль Григор Клигана і Ханна Уэддингемон, яка грала в "Грі престолів" Септу Унеллу.
news-image

Стало відомо, заради зйомок у якому ролику приїжджав у вересні до Києва ісландський Гафтор Юліус Бйорнссон, відомий фанатам "Гри престолів" як Гора, передає «Є!».

Виявляється, знімався він тут не один, і з колегою за культовим серіалом, виконавицею ролі септи Унелли Ханною Уеддінгемон.

Готову відеороботу можна побачити на YouTube.

Парубок, герой рекламного ролика купляє в супермаркеті газованої води, щоби віднести на знімальний майданчик Бйорнссону. А його переслідує Уеддінгемон, калатаючи в свій дзвоник та вигукуючи "Ганьба!", так само, як її героїня робила це в шокуючій сцені з оголеною Серсеєю Ланністер.

Причому ідуть вони крізь натовп обурених людей Андріївським узвозом. А коли молодик нарешті приносить "Горі" воду, розкривається причина такої реакції: використання пластику шкодить довкіллю.

"Ти що, не знаєш, що завдаєш болю матінці-Землі? Вона дала нам так багато: птахів, бджіл, океан, Метью МакКонахі, арахіс!", - соромить бідаху Бйорнссон, а потім переходить до справи: рекламує пристрій для газування води.

Нагадаємо, про те, що "Гора" в Києві, всі дізналися з його Facebook. Зірка написав, що насолоджується перебуванням в українській столиці.